GYULLADÁS CSÖKKENTÉS A TELJES TESTBEN KRILL OLAJ KAPSZULÁVAL

Hogyan képes a krill olaj kapszula csökkenteni a gyulladásokat mindenhol a testben?

A folyamatosan fennálló krónikus gyulladások a szervezetben kóros elváltozások kialakulását idézhetik elő. Az Omega-3 zsírsavak képesek csökkenteni a gyulladásokat a testünkben, amit a gyulladást jelző citokinek, illetve a C-reaktív fehérje (CRP) magas szintjével bíró betegeken elvégzett vizsgálatok bizonyítanak.

Egy kettős vak kísérletben 90, magas CRP szinttel rendelkező betegnek adtak naponta 300 mg krill olajat, aminek következtében 1 hónap alatt 30%-kal csökkent a CRP szint a placebóhoz viszonyítva. Ezzel szemben a halolaj nem csökkentette a CRP szintet legalább másik 4 tanulmány szerint. 

A krill olajban található Omega-3 zsírsavak és az asztaxantin bivalyerős gyulladásgátló hatással rendelkeznek. Az Omega- zsírsavak a legerősebb gyulladáscsökkentő vegyületek közé tartoznak, amit az orvostudomány is számtalan kettős vak kísérletben bizonyított mára.

Az asztaxantin pedig az egyik legerősebb antioxidáns erejű vegyület, így rendkívül hatékonyan képes semlegesíteni a szabadgyököket, melyek felelősek a gyulladások kialakulásáért testszerte.

A Southamptoni Egyetemen Philip Calder és munkatársai 23 olyan páciens részvételével végeztek kísérletet, akik előzőleg szkeptikus sokkon vagy szisztémás gyulladáson estek át. A betegeknek intravénásan adagolták a krill olajat, 10 beteget pedig hagyományos módszerekkel kezeltek.

A vizsgálat eredményeként kiderült, hogy a krill olajjal kezelt pácienseknél felgyorsult a gyógyulási folyamat, rövidebb idő alatt enyhültek a gyulladások, illetve minden fiziológiás mutató hamarabb érte el a normális értéket. Továbbá a krill olajjal kezelt betegek mindegyike előbb hagyhatta el a kórházat, mint az a 10 ember, akik csak a hagyományos kezelésben részesültek.

Gyulladásokkal kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!