HORMONSZINT KIEGYENLÍTÉS BIOGLAN KRILL OLAJJAL

Hogyan támogatja a krill olaj a Hormon kiegyensúlyozást?

A krill olajban lévő Omega-3 zsírsavak a hormonrendszer legfontosabb tápanyagjai, így a krill olaj fogyasztása szinte mindenféle hormonális probléma esetén kedvező hatású. A krill olaj ezért segíthet többek között petefészek- és prosztataproblémák, premenstruációs szindróma, meddőség, mellékvese és pajzsmirigy problémák esetén is.

A hormonok és az ingerületátvivő anyagok olyan kémiai hírvivő vegyületek, amiknek köszönhetően a testünket felépítő több trillió sejt képes egymással kommunikálni. Ezeknek a receptoraik a sejtmembránokban lebegnek, amiket úgy célszerű elképzelni, mint sok apró kulcslyukat, amikbe ha bekerül a megfelelő kulcs, vagyis a kémiai hírvivő anyag, akkor megtörténik a sejtekben a változás.
E receptorok helyes működéséhez elengedhetetlen feltétel, hogy a sejtmembrán rugalmas és cseppfolyós legyen. Ehhez pedig az Omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek, így hiányuk esetén a hormonrendszerek nem képesek egészségesen működni.
Így az Omega-3 zsírsavak hiányos állapotában könnyen alakulhat ki például depresszió, tanulási és koncentrációs zavarok, skizofrénia vagy akár inzulinrezisztencia is.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!