ÍZÜLETI GYULLADÁS ÉS PORCKOPÁS CSÖKKENTÉSE KRILL OLAJJAL

Hogyan csökkenti a Bioglan Krill olaj az Ízületi gyulladást és a Porckopást?

A krill olajban lévő Omega-3 és asztaxantin kiemelkedő gyulladáscsökkentő képességgel rendelkezik. Az Omega-3 ráadásul kenőanyagként beolajozza az ízületeket, így jelentősen támogatja, hogy az ízületek súrlódás nélkül tudjanak mozogni.
Az asztaxantin képes megzavarni az ízületi gyulladásokat okozó enzimek és fehérjék működését.

A krill olaj hatására csökken a leukotroinek száma, melyek a gyulladásos szövetreakciókat indukálják. A krill olajból már kis mennyiség is javulni kezd az ízületek mozgékonysága, csökken az ízületek merevsége, funkcionális zavara és a fájdalomérzet is.
A krill olaj fogyasztása segít fenntartani az Omega zsírsavak egyensúlyát az emberi szervezetben, így támogatja az ízületek működését, azok fájdalommentes mozgását.

2002-ben a The Journal of the American College of Nutrition című lapban írták le, hogy az Omega-3 zsírsavak közül a DHA és az EPA fogyasztása igen kedvező hatású reumás arthritisz esetén. Naponta 300 mg krill olaj 7-14 napon keresztüli adagolása szignifikáns javulást okozott ízületi gyulladás esetén. Hasonló eredményt napi 9000 mg halolaj fogyasztásával lehetne elérni.

Ugyanebben a folyóiratban jelent meg egy elemzés, mely szerint  krill olaj gyulladáscsökkentő hatásával támogatja az ízületek egészségét, mivel növelte az ízületek mozgathatóságát, javította az olajozottságukat is.
Harvard Medical School kutatásai szerint az Omega-3 nagyobb dózisú pótlása kedvezően hat rheumatoid arthritis esetén.

Ízületi gyulladással, porckopással kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!