BIOGLAN KRILL OLAJ MAGAS VÉRNYOMÁS ÉS KOLESZTERIN ELLEN

Miért alkalmas a Krill Olaj a Magas vérnyomás és az LDL-Koleszterin csökkentésére?

A krill olaj csökkenti a vérben a trigliceridszintet, a rossz koleszterin szintjét, ami által tisztán tartja az artériákat, gátolja a lerakódások kialakulását, kedvezően hat a vérnyomásra és a szív egészségére is.
A krill olajban található Omega-3 zsírsavak meggátolják a vérlemezkék összetapadását, így nem sűrűsödik be a vér, ezáltal csökken a magas vérnyomás és a trombózis kockázata is.
A krill olaj segít stabilizálni az ateroszklerotikus plakkokat, ami által megelőzhető az érelmeszesedés, valamint gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így például a hirtelen szívhalál kockázata is csökkenthető.
A krill olajban lévő EPA, csökkenti a tromboxán túltermelődését, így gátolja a vérrögképződést, míg a DHA csökkenti a magas vérnyomást, a keringési betegségek és a szívinfarktus kockázatát, de a vércukorszintre is jótékonyan hat.
A krill olaj csökkenti a ventrikuláris fibrilláció veszélyét, vagyis segít a szívritmuszavar és az abból adódó halálozások megelőzésében.
A vérnyomást az endothel funkcióra kifejtett hatása miatt enyhén csökkenti, és növeli a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek hatékonyságát. A krill olaj elősegíti a természetes nitroglicerin termelődését, amivel támogatja a szívben található erek elzáródásának megakadályozását. 

A krill olajban jelen van a foszfatidilkolin is, mely egy stresszcsökkentő vegyület. A belső stressz csökkentésével, mérsékelhetjük az olyan stresszel összefüggő szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, mint amilyen az infarktus vagy a stroke.
A foszfatidilkolinok nélkülözhetetlenek a glükózfelvételhez, a glikogén szintézishez és a magas koleszterinszint csökkentéséhez is.

Klinikai vizsgálatokban a krill olaj csökkentette a rossz koleszterin és a triglicerid szintjét, miközben növelte a jó koleszterint. Ezáltal javítja a vérkeringést, erősíti a szívet, így hozzájárul a szívroham, az agyvérzés és a keringési betegségek megelőzéséhez.
Egy 120 résztvevővel elvégzett, placebo kontrollált kettős vak vizsgálatban 30 beteg kapott krill olajat, 30 beteg halolajat, és 30 páciens placebót 3 hónapon keresztül. Napi 1 gramm krill olaj 34 %-kal csökkentette a rossz koleszterin szintjét, 43,5 %-kal növelte a jó koleszterint a placebóhoz képest. Emellett csökkentette a trigliceridek szintjét is. Ezzel szemben napi 3 gramm halolaj csupán 4,5 %-kal csökkentette az LDL-koleszterinszintet, és 4,2 %-kal növelte a HDL-koleszterin szintjét.
Egy norvég egyetemen 113 olyan embert vizsgáltak meg 2 héten keresztül, akik triglicerid-és koleszterinszintje normális vagy enyhén emelkedett volt. A résztvevők egy része naponta fogyasztott krill olajat (543 mg EPA plusz DHA), másik részük halolajat (846 mg EPA plusz DHA), a többiek pedig nem kaptak semmilyen táplálékkiegészítőt. Az EPA és a DHA teljes mennyisége a krill olajjal kezelt csoportnál 37%-kal kevesebb volt ugyan, de az eredmény egyenlő lett, sőt, a krillet fogyasztók esetében sokkal jobbak voltak a koleszterin és a triglicerid arányai, ami fontosabb a szívbetegségek szempontjából, mint a koleszterinszint önmagában.

Vérnyomással és koleszterinnel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!