PMS TÜNET CSÖKKENTÉS BIOGLAN KRILL OLAJ KAPSZULÁVAL

Így enyhíti a Bioglan krill olaj kapszula a PMS tüneteit!

A premenstruációs szindróma egy komplex hormonális változás, ami igen kellemetlen tüneteket okoz sok nőnél a menstruációt megelőző időszakban. 

A krill olaj a benne lévő Omega-3 zsírsavak miatt kivételesen kedvező hatású a hormonális rendszerre, mivel a hormonháztartás működéséhez nélkülözhetetlenek a zsírok, köztük az Omega-3 is.

A PMS, vagyis a premenstruációs szindróma alapvetően valamilyen hormonális egyensúlybeli zavar miatt alakul ki, ezért a legfontosabb helyreállítani a szervezet hormonális egyensúlyát.

Egy kanadai egyetemen 36 nő részvételével összehasonlították a krill olajat és a halolajat PMS esetén, napi 2 gramm adagolásával. A vizsgálat eredményeként az derült ki, hogy a krill olajat fogyasztó nők esetén a menstruáció előtti időszakban sokkal kevesebb fájdalom és más fizikai és érzelmi panasz jelentkezett, mint a halolajat szedő hölgyeknél.

Mind a halolajat, mind a krill olajat fogyasztók beszámoltak a hastáji kellemetlenségek, a súly és a duzzadás csökkenéséről, de csak a krill olajat fogyasztó nők tapasztalták a stressz, a kellemetlen közérzet, a mellérzékenység, a puffadás, az ízületi fájdalmak, a depresszió jelentős mértékű enyhülését. 

Más krill olajjal végzett vizsgálatok is igazolták, hogy a PMS-től szenvedő nők tünetei, köztük a fájdalmak, a fokozott ingerlékenység, a súlygyarapodás, az ödémák és más bőrproblémák nagymértékben csökkentek.

PMS-sel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!