A BIOGLAN KRILL OLAJ KAPSZULA SEJTFAL ERŐSÍTŐ HATÁSA

Hogyan erősíti a Krill olaj kapszula a Sejtfalakat?

A foszfatidilkolin erősíti és védi a sejtmembránt, és alapvető fontosságú az információáramláshoz, az energiatermeléshez és a nátrium-kálium pumpa megfelelő működéséhez.

Ha túl gyenge a sejtmembrán, akkor jóval könnyebben képesek például a vírusok kárt okozni a sejtben. Érdemes tudni, hogy a sejtek körülbelül 44%-a koleszterinből és foszfolipidekből tevődik össze. 

A krill olajban az Omega-3 zsírsavak, a DHA és a EPA duplaláncú foszfolipid szerkezetben van jelen. Az emberi szervezetben a zsírok a sejtekben szintén foszfolipid formában találhatóak meg. A foszfolipid EPA részéhez hozzá kapcsolódik az asztaxantin nevű rendkívül erős antioxidáns vegyület is.

A krill olajban lévő EPA és DHA foszfolipid szerkezetük miatt jóval könnyebben be tud jutni a mitokondriumba (DNS) és a sejtmagba. A krill olaj az EPA és a DHA mellett tartalmaz egy komplex foszfolipid profilt is, köztük a foszfatidilkolint, ami természetes emulgeálószerként funkcionál.

A krill olajban lévő foszfolipidek alapvető részei a sejtműködésnek, mivel a sejtfelszíni membránok és a sejtekben található membránok szerkezeti alkotóelemei. A foszfolipidek kulcsfontosságúak az idegrendszer működésében és a májfunkciókban is.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!