A BIOGLAN KRILL OLAJ TEHERBEESÉST TÁMOGATÓ HATÁSAI

Hogyan növelheti a krill olaj kapszula a Teherbeesés esélyét?

A krill olaj jelentősen támogatja a hormonrendszer működését a benne lévő Omega-3 zsírsavakkal, így hozzájárul a sikeres megtermékenyítéshez is. 
A nők méhében gyakran felborul az Omega-3 alapú értágító hatású prostacyclin szint és az érszűkítő hatású thomboxane szint egyensúlyi állapota, ami sokszor megakadályozza a teherbeesést

Kísérletek során bizonyították, hogy a rendszeresen fogyasztott Omega-3 visszaállítja ezeknek a vegyületeknek az egyensúlyát, így a méhen belül helyreáll az optimális vérkeringés, ezáltal megnő a teherbeesés valószínűsége is.

Hölgyeknek ajánlott a krill olajat akár már fél évvel a babatervezés előtt elkezdeni fogyasztani, már csak azért is, mert az Omega-3 csökkenti a koraszülés valószínűségét is.

A krill olaj tartalmaz asztaxantint is, mely talán a legerősebb antioxidáns vegyület, így kivételes hatékonysággal száll szembe a szabadgyökökkel. Férfiaknál a környezeti káros hatások a spermák mozgékonyságának csökkenését eredményezik. Továbbá rengeteg szabadgyök is keletkezik a spermákban, ami szintén nagymértékben csökkenti a megtermékenyítő-képességet. 

Bizonyos kutatások már igazolták, hogy az asztaxantin képes jelentősen csökkenteni a szabadgyökök számát a spermákban, ezáltal nagymértékben növeli azok mozgékonyságát is. Ezért férfiaknak fokozottan ajánlott a krill olaj fogyasztása babatervezés előtt.

Teherbeeséssel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!