AZ ASZTAXANTIN HATÁSAI A BIOGLAN KRILL OLAJBAN

Mik a krill olaj kapszulában lévő Asztaxantin legfontosabb hatásai?

A krill olajban lévő természetes asztaxantin az egyik legerősebb antioxidáns vegyület, mely sokkal hatékonyabb, mint például a C- és E-vitamin, a likopin vagy a lutein. Kutatások szerint a krill olaj 48-szor erősebb antioxidáns a halolajnál.

Az asztaxantin megvédi a krill olajban lévő Omega-3 zsírsavakat, így megelőzi bomlásukat. Emiatt nincsen a krill olajnak halas utóíze, és böfögés sem jelentkezik utána. Az asztaxantin miatt jóval tovább eláll a krill olaj, és a benne lévő tápanyagok is hatékonyak maradnak.

Az asztaxantin minden sejtmembránt véd, különösen az agysejteket.  Az agysejtek membránjai folyamatos aktivitást fejtenek ki, és megállás nélkül támadják őket a szabadgyökök. Így az asztaxantin megőrzi az idegsejtek megfelelő állapotát, és segít az éles elme fenntartásában is.
Az asztaxantin áthatol a vér-agy gáton, és függőlegesen beépíti magát a neuronális plazmamembránba, majd magához vonzza, és kisöpri az oldatban lévő szabad elektronokat, amivel távol tartja őket a membránban található foszfolipidektől.

Az asztaxantin ezen felül véd a káros napsugaraktól, csökkenti a gyulladásokat, köztük az ízületi gyulladásokat, merevséget és fájdalmakat is, de gátolja a szürkehályog és a makuladegeneráció kialakulását is. Az asztaxantin áthatol a vér-retina gáton is, így kiemelt antioxidáns és gyulladásgátló védelmet biztosít a szemeknek

A krill olaj az asztaxantin által is támogatja a testi megterhelések utáni gyorsabb regenerálódást, és képes megelőzni a sportolás miatt kialakuló ízületi gondokat is. 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!