SZEMERŐSÍTŐ, LÁTÁSJAVÍTÓ KRILL OLAJ

Így erősíti a Szemeket és javítja a Látást a Bioglan Krill olaj!

A krill olajban található DHA körülbelül 30-60%-át teszi ki a retinának, így a szem egészsége szempontjából is nélkülözhetetlen. Tudományos szakemberek szerint, ha hetente legalább egyszer fogyasztunk Omega-3 zsírsavat, akkor megfelelő védelmet biztosítunk az időskori makuladegebneráció, vagyis az AMD ellen, mely akár vakságot is okozhat.

Egy Londonban elvégzett vizsgálat szerint az Omega-3 akár 50%-kal is képes csökkenteni az AMD kialakulásnak kockázatát. 
Egy másik kísérletben 4500 férfit és nőt vizsgáltak, akik étrendjét Omega-3 zsírsavval egészítették ki, minek eredményeként 40%-kal csökkent az AMD kialakulási esélye. A vizsgálatot vezető Astrid Fletcher professzor szerint az eredmény az Omega-3 érvédő és gyulladásgátló hatásának tudható be.

A krill olajban található asztaxantin jelentősen támogatja és védi a szem egészségét, mivel áthatol a vér-retina gáton, és el tud raktározódni a makulában, így kiemelt antioxidáns és gyulladásgátló védelmet biztosít a szemeknek. Az asztaxantin ezáltal gátolja a szürkehályog és a makuladegeneráció kialakulását is.

A krill olaj fogyasztása ajánlott például számítógép előtt dolgozóknak, mivel mérsékli a szem fáradtságát és szárazságát, illetve javíthatja a látás élességét, megelőzheti a látásproblémákat.

Szemekkel kapcsolatok kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!