A KRILL OLAJBAN TALÁLHATÓ LINOLÉNSAVAK KEDVEZŐ HATÁSAI

Miben segítenek a Bioglan krill olajban lévő Linolénsavak?

A linolénsavak az Omega-3 zsírsavakhoz sorolhatóak, és az egyik legfontosabb esszenciális zsírsavak szervezetünk számára. A linolénsav szervezetünkben 2 féle anyaggá alakulhat át: eicosapentaen savvá (EPA), és dokozahexán savvá (DHA).

A linolénsavak gyulladáscsökkentő hatásúak, gyorsítják a szervezet regenerálódását, kedvezően hatnak az ízületekre, fokozzák a tesztoszteron termelését, javítják a kedélyállapotot.

A linolénsavak biokémiai reakciók ezreiben játszanak fontos szerepet, köztük az immunrendszer működését, a szív és érrendszer támogatását, az állóképesség növelését, az idegrendszerre és a hormonrendszerre kifejtett kedvező hatásaikat.

A linolénsav szabályozza a prosztaglandinok szintjét is, melyek olyan hormonszerű anyagok, amik irányítják többek között az immunrendszer működését, az idegrendszert, a szív- és érrendszert és a szaporítószervek működését is.

A linolénsavak erősítik és védik a sejtmembránok szerkezetét a káros hatásokkal szemben, ami miatt gyakran ajánlják fájdalmas ízületi betegségek, például arthritisz esetén is.

Ha nincs elegendő mennyiségű linolénsav a szervezetben, akkor annak többek között száraz bőr, szív- és érrendszeri problémák, keringési rendellenességek, gyomor- és bélpanaszok, gyenge immunitás, cukorbetegség, koncentrálási nehézségek, lassabb sebgyógyulás lehet a következménye.

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre
Több 10.000 ember állítja, hogy a Bioglan krill olaj, az egyik legjobb krill olaj!